Matematik

Bestem s og t (vektorer)

29. marts 2018 af nuga22 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen, som muligvis kunne hjælpe med denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2018 af sjls

Du skal løse vektorligningen \binom{-5}{-22}=s\cdot\binom{1}{-2}+t\cdot\binom{2}{4}\Leftrightarrow \binom{-5}{-22}=\binom{s+2t}{-2s+4t}

som er ækvivalent med de to ligninger med to ubekendte:

s+2t=-5

-2s+4t=-22


Skriv et svar til: Bestem s og t (vektorer)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.