Matematik

Monotoniforhold

05. april 2018 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Hej, min lærer har rettet min aflevering. Men der er noget jeg ikke helt forstår. Hvorfor skal "[" være åbne?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2018 af peter lind

Den er 0 i -3 og +3


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2018 af Mathias7878

] betyder til og med 3. Den anden vej, dvs. [ (den åbne) så vil 3 ikke være med i intervalle, så jeg synes, at det du har skrevet er korrekt.

- - -

 

 


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2018 af SuneChr

Der er i alt fem disjunkte mængder:
{x | -\infty < x < - 0,3 } ∪ {x | x = - 0,3 } ∪ {x | - 0,3 < x < 3 } ∪ {x | x = 3 } ∪ {x | 3 < x < \infty }  =  R
hvori fortegnene for f ' er respektive:
                 -                           0                             +                        0                        -


Skriv et svar til: Monotoniforhold

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.