Fysik

Fysik B

06. april 2018 af 10986 - Niveau: B-niveau
Beregn udbredelsesfarten i enheden m/s
Facit er 2,4 m/s
Hpber nogle kan hjælpe, da opgaven virkelig driller mig!...
Vedhæftet fil: IMG_7797.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2018 af mathon

                         \small fart=\frac{str\ae kning}{tid}

                         \small v=\frac{s}{t}

                         \small s=\frac{200\;m}{\sin(45\degree)}=200\sqrt{2}\;m=282.843\; m

                         \small t=2\;min=(2\; min)\cdot \left (60\; \tfrac{s}{min} \right )=120\;s

                         \small \small \mathbf{{\color{Red} v=\frac{s}{t}}}=\frac{282.843\; m}{120\; s}=2.357\; \tfrac{m}{s}\approx 2.4\; \tfrac{m}{s}


Skriv et svar til: Fysik B

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.