Matematik

lineære funktioner

13. april 2018 af mikkel981 - Niveau: C-niveau

Hej.

Hvordan løser jeg denne opg. uden at tegne den.

Vedhæftet fil: lol.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2018 af OliverHviid

Løs -2=(11-7)/(t-3)


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

Sæt ind i formlen for a, og da har du ligningen:
y = a (x - 3) + 7

hvor jeg bare har valgt det ene punkt.
Bruges det andet punkt så
y = a (x - t) + 11


Skriv et svar til: lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.