Matematik

Integralregning

14. april 2018 af Roxanna - Niveau: B-niveau

Jeg forstår ikke helt hvad der menes med ligningen y = x? 

Er y = x egentlig funktionen g(x) = x? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2018 af peter lind

Der står ligningen med ligningen y=x Det er en linje gennem (0, 0) og hældningen  1


Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2018 af mathon

\small \textup{Linjen med ligningen}
                                     \small y=x
\small \textup{er vinkelhalveringslinjen i 1. og 3. kvadrant.}

\small \textup{Areal:}
               \small \small A=\int_{0}^{1}\left ( x-x^2 \right )\mathrm{d} x=\left [ \tfrac{1}{2}x^2-\tfrac{1}{3}x^3 \right ]_{0}^{1}


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. april 2018 af ringstedLC

Nej, en linje er ikke en funktion. Men funktionen g(x) = x har grafen y = x.

Så du beregner intervallet for integralet, ved at løse f(x) = g(x)


Skriv et svar til: Integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.