Matematik

andengradspolynomium

15. april 2018 af HHX2015 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg mangler hjælp til et andengradspolynomium f(x) = ax^2 +bx +c har toppunkt for x =−b/2a. Vis dette ved hjælp af differentialregning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2018 af mathon

\small \textup{Vandret tangent}
\small \textup{kr\ae ver:}
                           \small f{\, }'(x)=2ax+b=0...


Svar #2
15. april 2018 af HHX2015 (Slettet)

Er det hele svaret til spørgsmålet?


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. april 2018 af ringstedLC

#2

Er det hele svaret til spørgsmålet?

Du får jo ikke alle dine opgaver serveret på et sølvfad lige klar til afskrivning...


Skriv et svar til: andengradspolynomium

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.