Matematik

grafen for et andengradspolynomium skærer y-aksen i 0,c)

15. april 2018 af HHX2015 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg mangler hjælp til at forklare grafen for et andengradspolynomium skærer y-aksen i (0,c)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. april 2018 af mathon

               \small f(x)=ax^2+bx+c

               \small f(0)=a\cdot 0^2+b\cdot 0+c=c


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. april 2018 af guuoo2 (Slettet)

Grafens koordinater har formen (x, f(x)).
Indsættes x=0 fås (0, f(0)) = (0, c)


Skriv et svar til: grafen for et andengradspolynomium skærer y-aksen i 0,c)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.