Matematik

halverigskonstanten

16. april 2018 af Fawk01 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Nogle som kan hjælpe med denne

har vedhæftet billede


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2018 af Mathias7878

Du kunne f.eks. starte ved x = 0 og aflæse at y = 14. Du skal nu finde ud af, hvor meget du skal gå hen ad x-aksen før at y er bleveret halveret, dvs. hvornår y = 7.

- - -

 

 


Svar #2
16. april 2018 af Fawk01 (Slettet)

forstår ikke hvad resultatet så er? 


Svar #3
16. april 2018 af Fawk01 (Slettet)

er det så x=2,5 ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2018 af Mathias7878

Jeg aflæser x = 3

- - -

 

 


Svar #5
16. april 2018 af Fawk01 (Slettet)

hvordan kan du få det til 3?


Skriv et svar til: halverigskonstanten

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.