Matematik

halveringskonstant

16. april 2018 af Fawk01 (Slettet) - Niveau: C-niveau

nogle som kan hjæpe med at løse dette. det haster

billede er vedhæftet


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. april 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. april 2018 af mathon

              \small a=\left ( \frac{601}{839} \right )^{\frac{1}{4.0-1.5}}

              \small b=\frac{839}{a^{4.0}}


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. april 2018 af mathon

3.
           \small 1+r=a^{3.0}

           \small r=p\cdot 10^{-2}=a^{3.0}-1

                  \small p=\left (a^{3.0}-1 \right )\cdot 100\%


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. april 2018 af mathon

4.

         \small b\cdot a^x=415

         \small a^x=\tfrac{415}{b}

         \small \log(a)\cdot x=\log\left (\tfrac{415}{b} \right )

         \small x=\frac{\log\left (\tfrac{415}{b} \right )}{\log(a)}


Skriv et svar til: halveringskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.