Matematik

??

17. april 2018 af mikkel800 - Niveau: 10. klasse
100 svenske kroner svarer til 84,84 danske kroner
Hvad er svare 95 svenske kroner til danske kr

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. april 2018 af mathon

                  \small \textup{1 sv. kr }=\; 0.8484\; d.\textup{ kr}

                  \small 1 =\; 0.8484\; \frac{\textup{d. kr}}{\textup{ sv. kr}}

                  \small 95\; \textup{sv. kr}=95\; \textup{sv. kr}\cdot 1 =\left (95\; \textup{sv. kr} \right )\cdot \; 0.8484\; \frac{\textup{d. kr}}{\textup{ sv. kr}}=80.60 \textup{ d. kr}


Skriv et svar til: ??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.