Bioteknologi

skal beregne stofmængdekoncentrationen

25. april 2018 af Hussein1233 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Her min opgave 

Blod indeholder ca 1,0 g glucose (c6h12o6) pr liter 

beregn stofmængdekoncentration

Håber der er nogle der kan hjælpe 


Brugbart svar (1)

Svar #1
25. april 2018 af mathon

\small M(C_6H_{12}O_6)=\textup{sum}\left ( \{6,12,6\}* \{12.011,1.008,15.999\} \right )\; \tfrac{g}{mol}=180.156\; \tfrac{g}{mol}

\small 1\; \tfrac{g}{L} = \frac{1\; \tfrac{g}{L}}{180.156\; \tfrac{g}{mol}}=0.005551\; \tfrac{mol}{L}=5.551\; mM


Svar #2
25. april 2018 af Hussein1233 (Slettet)

Tak skal du have 


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. april 2018 af mathon

\small \textbf{notationskorrektion:}

                          \small \left [ C_6H_{12}O_6 \right ]= \frac{1\; \tfrac{g}{L}}{180.156\; \tfrac{g}{mol}}=0.005551\; \tfrac{mol}{L}=5.551\; mM


Skriv et svar til: skal beregne stofmængdekoncentrationen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.