Matematik

Trigonometri

29. april 2018 af benj232 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har en opgaven der siger at jeg skal fortælle vinkel D, men er gået i stå. Har vedhæftet mine udregninger.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Svar #1
29. april 2018 af benj232 (Slettet)

og her er selve opgaven vedhæftet

Vedhæftet fil:Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. april 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. april 2018 af mathon

a)                      
                       \small \left | BC \right |=\sqrt{36^2+88^2-2\cdot 36\cdot 88\cdot \cos(51\degree)}


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. april 2018 af mathon

b)                      
                       \small \tfrac{1}{2}\cdot 16\cdot 64\cdot \sin(D_{spids})=1680-\tfrac{1}{2}\cdot 36\cdot 88\cdot \sin(51\degree)...


Svar #5
30. april 2018 af benj232 (Slettet)

Skal jeg ikke bruge solve til at finde d? og hvis jeg skal hvordan skal jeg så skrive det op?


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. april 2018 af mathon

                       \small \tfrac{1}{2}\cdot 16\cdot 64\cdot \sin(D_{spids})=1680-\tfrac{1}{2}\cdot 36\cdot 88\cdot \sin(51\degree)

                       \small \small 512\cdot \sin(D_{spids})=449.001

                       \small \sin(D_{spids})=\frac{449.001}{512}=0.876955

                       \small D_{spids}=\sin^{-1}(0.876955)


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.