Fysik
Fysik B
30. april 2018 af
10986
-
Niveau: B-niveau
Hej jeg havde tænkt at benytte formlen N(t)=N0*e^-k*t
Men kan ikke få resultatet til at stemme over ens med facit.. som er 2.83*10^11
Nogle det kan hjælpe ??
Men kan ikke få resultatet til at stemme over ens med facit.. som er 2.83*10^11
Nogle det kan hjælpe ??
Vedhæftet fil: 7166A808-B6E5-4789-8252-C81BF4F5A769.jpeg
Svar #1
30. april 2018 af Sveppalyf (Slettet)
Du skal rigtignok bruge
N(t) = N0*e-kt
Det er N0 vi skal finde, så den isolerer vi:
N0 = N(t)*ekt
Vi indsætter så talværdierne
N0 = 2,43*1011 * e5,80*10^-8 s^-1 * 30,0*24*60*60s = 2,82*1011
Skriv et svar til: Fysik B
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
