Matematik

Annuitetslån

01. maj 2018 af aya111 - Niveau: 10. klasse

Hej nogle der kan hjælpe med denne opgave?

Vedhæftet fil: w2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. maj 2018 af peter lind

Hvad skal du have hjælp til ?


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. maj 2018 af AMelev

Beregn ydelsen ud fra din formel.

Når du har den sætter du den ind i alle felter unde Ydelse.
Så beregner du Afdrag = Ydelse - Renter
Så beregner du den nye Restgæld = Gl. Restgæld - Afdrag 
Så beregner du Renter som Restgæld · 15% osv.


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. maj 2018 af mathon

Procent pro anno:
                                   \small \frac{20000}{100}\cdot p=3000

                                   \small p=?


Brugbart svar (0)

Svar #5
01. maj 2018 af mathon

OK
          Jeg så ikke, der stod 15% :-)


Brugbart svar (1)

Svar #6
01. maj 2018 af mathon

            \small y=\frac{G\cdot r}{1-(1+r)^{-n}}

            \small y=\frac{20000\cdot 0.15}{1-1.15^{-4}}


Svar #7
01. maj 2018 af aya111

Er det rigtigt at ydelsen bliver 2999?


Svar #8
01. maj 2018 af aya111

Hvordan finder jeg også afdrag, restgælden og næste rente?


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. maj 2018 af AMelev

#7 Hvordan er du kommet frem til det? Jeg får 7005.31.

#8 På fuldstændig samme måde, som angivet i #3.


Svar #10
01. maj 2018 af aya111

Er kommet frem til 7005,31 nu, men har nu gjordt noget forkert for termin 4 skal slutte med 0, men det gør min ikke, nogle der kan hjælpe?

Vedhæftet fil:q.PNG

Svar #11
01. maj 2018 af aya111

og mit afdrag bliver heller ikke højere


Brugbart svar (0)

Svar #12
01. maj 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #13
01. maj 2018 af AMelev

Renten er ikke rigtig. Du skal beregne 15% af den aktuelle restgæld. Det er kun ydelsen, der er den samme hele vejen igennem. Afdrag og renter ændres undervejs.


Brugbart svar (0)

Svar #14
01. maj 2018 af peter lind

Du skal hverken holde afdrag eller rente konstante.

rente 15% af forrige restgæld, som er 15.994,69 kr(ikke kontrolleret)

afdrag: ydelse - rente

restgæld:restgæld-afdrag


Svar #15
01. maj 2018 af aya111

Har løst a og b nu kan i hjælpe med c og d? er c ikke 8021 kr.?


Brugbart svar (0)

Svar #16
01. maj 2018 af peter lind

c) adder ydelserne

d) lav et stolpediagram over restgælden


Svar #17
02. maj 2018 af aya111

Hvad betyder adder


Brugbart svar (0)

Svar #18
02. maj 2018 af AMelev

Adder: Lægge sammen/"Plusse".


Skriv et svar til: Annuitetslån

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.