Matematik

Integral

02. maj 2018 af Mathian - Niveau: A-niveau

Jeg har forsøgt at solve funktionen, men har fået nogle umulige x-værdier, der slet ikke vil samarbejde . 


Svar #1
02. maj 2018 af Mathian

Hvordan får jeg lavet nogle grænser ud af disse? 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2018 af ringstedLC

-0.0329x

a) Bredde = 182.5 m.


Svar #3
02. maj 2018 af Mathian

Fandt ud af man ikke bare kunne trykke e, men man skulle bruge det specifikke symbol inde på nspire, men tak for den rettelse også. :) Godaften 


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. maj 2018 af ringstedLC

Tænkte lige på det med e'et, men det lignede da ellers et eulers. Nå, pyt. I lige måde.


Brugbart svar (0)

Svar #5
03. maj 2018 af Eksperimentalfysikeren

Husk, at x kun er halvdelen af buen.

Jeg får 2 * 133m.


Brugbart svar (0)

Svar #6
03. maj 2018 af SuneChr

# 3
Man har

\cosh x=\frac{1}{2}\left ( e^{x}+e^{-x} \right )
og

\sinh x=\frac{1}{2}\left ( e^{x}-e^{-x} \right )
som er hinandens afledede funktion.


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. maj 2018 af PeterValberg

Enig med #2 vedr. resultatet (182,5 m)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #8
03. maj 2018 af Eksperimentalfysikeren

Jeg har regnet det igennem igen og når denne gang til samme resultat som #2.


Svar #9
03. maj 2018 af Mathian

Mange tak for jeres hjælp :)


Skriv et svar til: Integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.