Kemi

redox og ligevægte

03. maj 2018 af Mille564 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe med opgaverne? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. maj 2018 af mathon

a)

   (I)
                  \small \frac{{p_{NO_2}}^2}{p_{N_2O_4}} =K_p

   (II)
                  \small \frac{p_{CO_2}\cdot p_{H_2}}{p_{CO}\cdot p_{H_2O}} =K_p

   (III)
                  \small \frac{{p_{SO_3}}^2}{{p_{SO_2}}^2\cdot p_{O_2}} =K_p


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. maj 2018 af mathon

b)
               (I)     \rightarrow

               (II)    \leftarrow

               (III)   \leftarrow 


Brugbart svar (0)

Svar #4
05. maj 2018 af mathon

c)
               (I)     \leftarrow

               (II)    ingen

               (III)   \rightarrow                                     \textup{mod f\ae rrest antal molekyler}


Skriv et svar til: redox og ligevægte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.