Matematik

definationsmængden

04. maj 2018 af NHHH (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej nogen der kan hjælpe med at finde definations mængden i denne opgave, opgaven er lagt op som bilag, på forhånd tak :D

Vedhæftet fil: definationsmængden.JPG

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. maj 2018 af AMelev

2x-6y^2\geq 0\Leftrightarrow 2x\geq 6y^2\Leftrightarrow x\geq 0 \wedge y^2\leq \frac{x}{3}\Leftrightarrow x\geq 0 \wedge \left |y \right |\leq\sqrt{ \frac{x}{3}} \Leftrightarrow x\geq 0 \wedge -\sqrt{ \frac{x}{3}}\leq y\leq\sqrt{ \frac{x}{3}}


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. maj 2018 af Mathias7878

Bare til orientering så staves det "definitionsmængde".

- - -

 

 


Skriv et svar til: definationsmængden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.