Matematik

Funktioner og areal

07. maj 2018 af mastni (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug for hjælp til at forstå denne opgave, som er uden hjælpemidler


En funktion f er bestemt ved f(x)=2^x-3x. 
Bestem f(3). 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. maj 2018 af peter lind

erstat x med 3 og reducer


Svar #2
07. maj 2018 af mastni (Slettet)

Giver det f(3)=2?


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. maj 2018 af AMelev

Nej! f(3) = 23 - 3·3 = ....


Svar #4
07. maj 2018 af mastni (Slettet)

Så -1 i stedet?


Brugbart svar (0)

Svar #5
07. maj 2018 af AMelev

Ja.


Skriv et svar til: Funktioner og areal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.