Matematik

andengradsligninger

10. maj 2018 af Jpz56cwg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej :) 

Er der nogen der kan hjælpe mig med at løse den vedhæftede opgave tak på forhånd :) 

Vedhæftet fil: 4.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
10. maj 2018 af StoreNord

Kvadrèr parentesen og reducèr.
Brug så determinanten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. maj 2018 af mathon

https://media.studieportalen.dk/forums/files/1830843.png

                                                   \small (x+3)^2=1

                                                    \small x+3=\mp 1

                                                    \small \small x=-3\mp 1=\left\{\begin{matrix} -4\\-2 \end{matrix}\right.


Skriv et svar til: andengradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.