Matematik

statistik

13. maj 2018 af PeterJensen13 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har brug til følgende opgave, som er vedhæfet. et hint vil være rart. tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. maj 2018 af SuneChr

\sum_{r=0}^{8}\binom{20}{r}\cdot \left ( \frac{1}{4} \right )^{r}\cdot \left ( \frac{3}{4} \right )^{20-r}

\binom{20}{5}\cdot \left ( \frac{1}{4} \right )^{5}\cdot \left ( \frac{3}{4} \right )^{15}


Skriv et svar til: statistik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.