Matematik

Odds ratio

14. maj 2018 af Aleynaa - Niveau: A-niveau

Hej. Er der nogle som vil kigge på den vedhæftede fil. Har jeg beregnet korrekt? jeg skal finde odds ratio.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. maj 2018 af StoreNord

Det forekommer mig at, for at den nederste beregning skal foregå som den øverste, skulle den nederste være:
                                                      \frac{\frac{74}{14}}{\frac{1893}{53}}=\frac{74}{14}\cdot \frac{53}{1893}=0.148         
Men bortset fra dèt har jeg ikke forstand på "Odds ratio".                    :)


Skriv et svar til: Odds ratio

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.