Matematik

Sandsynlighedsberegning

18. maj 2018 af LePede (Slettet) - Niveau: B-niveau

Har vedhæftet billedet af hvad jeg har burg for hjælp til.

Vedhæftet fil: fff.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
18. maj 2018 af Festino

Sandsynligheden for at få en dreng er p=0.516. Sandsynligheden for at få en pige, dvs. ikke få en dreng, er 1-p=1-0.516=0.484. Sandsynligheden for at få 0 drenge ud af to børn er lig med sandsynligheden for at det første barn er en pige gange med sandsynligheden for at det andet barn er pige, dvs. sandsynligheden er (1-p)^2.

Sandsynligheden for en dreng ud af to børn er lig med sandsynligheden for at første barn er en dreng og andet barn er en pige plus sandsynligheden for at første barn er en pige og andet barn er en dreng.

Nu har du vist nok hjælp til selv at fortsætte.


Skriv et svar til: Sandsynlighedsberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.