Matematik

Nulregl

20. maj 2018 af Loise3434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg er i gang med en opgave men kan ikke komme videre. Jeg har problemer med hvad jeg skal sætte uden for parentes angående nulregl. Håber nogle der kan hjælpe mig

Vedhæftet fil: nulregl.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. maj 2018 af StoreNord

0=\frac{2}{x}-1\Leftrightarrow 1=\frac{2}{x}\Leftrightarrow x=2


Svar #2
20. maj 2018 af Loise3434 (Slettet)

vil det så sige at der kun er en løsning?


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. maj 2018 af StoreNord

Ja.
Skærmbillede fra 2018-05-20 14-49-18.png


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. maj 2018 af ringstedLC

#2

vil det så sige at der kun er en løsning?

Du bruger nulreglen, når det er faktorer, ikke led.


Skriv et svar til: Nulregl

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.