Matematik

Værdi mængd

21. maj 2018 af Kæte (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej - håber I kan hjælpe mig:

jeg får givet funktionen:

f(x,y)=2xy-2x-2y+2

hvor jeg får givet følgende mængde

D=\{(x,y)\in \mathbb{R}^2 : 0 \leq y \leq 4-3x^2\}

Nu kommer så opgaven:

Find den største værdi M som funktionen f antager på mængden \{(x,y)\in D : y=0\}

M=2+\frac{?}{\sqrt{3}}

Skriv et svar mellem 0 og 99 - heltal.

Derefter har jeg den samme opgave hvor jeg skal finde mindste værdi som funktionen f antager på D

m=-\frac{?}{9}

skriv dit svar mellem 0 og 99 - heltal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

4 og 64


Svar #2
21. maj 2018 af Kæte (Slettet)

Kan du beskrive fremgangsmåden.


Svar #3
21. maj 2018 af Kæte (Slettet)

#1

4 og 64

Kan du beskrive fremgangsmåden.


Skriv et svar til: Værdi mængd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.