Matematik

hjælp!

22. maj 2018 af benjaminamos (Slettet) - Niveau: A-niveau

hvem kan hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2018 af janhaa

slope a = (23+1)/4=9/4

y-4=9/4(x-2)

y(tangent)=(9x/4) - 1/2


Svar #2
22. maj 2018 af benjaminamos (Slettet)

Forstår ikke helt hvorfor du gør det første


Svar #3
22. maj 2018 af benjaminamos (Slettet)

Det er uden hjælpemidler hvis det er


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2018 af AMelev

dy/dx = f '(x)
Du kender tangentligningen y = f '(x0)·(x - x0) + f(x0)
Du får oplyst, at x0 = 2 og y0 = f(x0) = 4
Af differentialligningen får du, at f '(x0) = \frac{dy}{dx} =\frac{x0^3+1}{y0}=.... og så er det bare at regne og indsætte.


Skriv et svar til: hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.