Matematik

Reduering

23. maj 2018 af Stjerneskud2016 - Niveau: A-niveau

Hej!

Hvordan skal man løse den her reducering?

Jeg tror min er forkert

Mange tak på forhånd!

Vedhæftet fil: 2018-05-23_20-52-55.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. maj 2018 af StoreNord

-2x² får du efter 1. lighedstegn til -2x.

Til sidst får jeg:     4y²


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2018 af SuneChr

# 1     Enig.
# 0     "⇒" benyttes kun i forbindelse med udsagn. Her i opgaven er det et
          reduktionsstykke. Der skal i stedet stå "=" mellem regneprocesserne.


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2018 af Festino

2(x+2y)^2-4y(y+2x)-2x^2=2x^2+8xy+8y^2-4y^2-8xy-2x^2=4y^2


Skriv et svar til: Reduering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.