Matematik

algebraisk udtryk, der beskriver arealet af figuren

28. maj 2018 af Ua123 - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har prøvet at løse denne opgave og får udtrykket 2b+2a+ab, passer det :)?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Ja


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. maj 2018 af StoreNord

#0    Jeg forstår godt, du er i tvivl. Den tegning er da forkert tegnet.
         Lodret b   ≠   Vandret b.                   MEGET


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

#2 Forkert: Der gælder     Lodret b   =   Vandret b

Men figurens skalering er forskellig lodret og vandret.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. maj 2018 af ringstedLC

\begin{align*} 2a+2b+a(b-2)&=\\2a+2b+ab-2a&=\\2b+ab&\\\\ eller:a(b+2)+2(b-a)&=\\ ab+2a+2b-2a&=\\ 2b+ab \end{align}


Skriv et svar til: algebraisk udtryk, der beskriver arealet af figuren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.