Matematik

Matematik A Skriftlig Eksamen

31. maj 2018 af MathematicallyIncorrect (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kære SP, 

Jeg har i dag fået afsluttet min anden sidste eksamen, nemig matematik. Karakteren jeg får for det jeg har aflevere er afgørende hvorvidt jeg kan komme ind på mit ønskede studie. Jeg vile derfor høre om nogle matematik eksperter der havde tid til at se og vurderer hvad den ligger på i karakterskalaen... måske svært og vurderer og lettere irrelevant for de fleste, men vil gerne have lidt ro på nerverne.

Både besvarelserne samt spørgsmålene vil blive sendt. 

mvh- 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2018 af guuoo2 (Slettet)

Har delt min mail, men kan du også sende delen uden hjælpemidler?

Længe siden jeg sluttede STX


Svar #2
31. maj 2018 af MathematicallyIncorrect (Slettet)

Super, will do. Går ud fra du er færdig med gymnasiet.

Vh

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2018 af Soeffi

#0. Du kan også sende til mig.


Svar #4
31. maj 2018 af MathematicallyIncorrect (Slettet)

Sendt til begge.

Brugbart svar (0)

Svar #5
31. maj 2018 af Soeffi

#4 

Tak. Så vidt jeg kan se er der en del mindre fejl. F.eks. i opgave 1) glemmer du at t skal være antal år efter 2010. Dvs. 2010 svarer til t = 0 og ikke t = 2010.

Senere i opgave 4) står der pludselig cos(x) + 2. Her har du glemt at restarte, så da du senere definerer et nyt f(x) retter Maple tilbage. Desuden får du ikke bevist, det du skulle.

Nogle forklaringer virker lidt usikre, men man kan godt se ideen. Jeg vil vurdere det til 10, men har ikke regnet alt efter.


Svar #6
31. maj 2018 af MathematicallyIncorrect (Slettet)

Tak Soeffi. Tror umiddelbart jeg har nogle få fejl i opg. 2

Svar #7
31. maj 2018 af MathematicallyIncorrect (Slettet)

Og ved virkelig ikke hvad der skyldes mine halvdårlige forklaringer. Havde feber hele eksamen, måske skyldes det af den baggrund haha (?)

Svar #8
01. juni 2018 af MathematicallyIncorrect (Slettet)

#1

Har delt min mail, men kan du også sende delen uden hjælpemidler?

Længe siden jeg sluttede STX

Havde du også en vurdering? 


Brugbart svar (0)

Svar #9
01. juni 2018 af guuoo2 (Slettet)

Mit bud er 7 (tæt på grænsen til 4).


Svar #10
01. juni 2018 af MathematicallyIncorrect (Slettet)

Uh okay :/

Brugbart svar (0)

Svar #11
01. juni 2018 af Soeffi

#6 ...Tror umiddelbart jeg har nogle få fejl i opg. 2
#9 Mit bud er 7...

Jeg kan godt se, at 2d) er forkert. Det er svært at sige, hvor meget det trækker ned, men jeg må nok tilslutte mig 7-tallet. Du skulle have sagt:

Rumfang af pyramide = (1/3)·20·[(√3)/4]·252 = 1804,2

Rumfang af pyramidestub = (1/3)·15·[(√3)/4]·(252 + 52 + √[25·5]) = 1677,9

I alt : 3.482,1


Svar #12
01. juni 2018 af MathematicallyIncorrect (Slettet)

Ahrr ja, og det var også mit første bud...
Jeg skal blot have 4 eller derover. Har nogle ret dumme fejl...

Skriv et svar til: Matematik A Skriftlig Eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.