Matematik

hej

31. maj 2018 af aa1199 (Slettet) - Niveau: B-niveau

kan i hjælpe for at løse opgaven som vedhæftet 

Vedhæftet fil: Capture.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
31. maj 2018 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
31. maj 2018 af mathon

a)

                            \small f(5)=8

                            \small f(10)=16


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. maj 2018 af mathon

b)
                           \small f(x+5)=2\cdot f(x)

                           \small \left (b\cdot a^x \right )\cdot a^5=2\cdot f(x)

                           \small f(x)\cdot a^5=2\cdot f(x)

                           \small a^5=2

                           \small a=1+r=2^{0.2}=1.1487                                \small 2^{\frac{1}{5}}=2^{0.2}               

                                   \small r=\tfrac{p}{100}=0.1487

                                   \small \small p=14.87<20 


Skriv et svar til: hej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.