Matematik

Vækst og procent

01. juni 2018 af aya111 - Niveau: 10. klasse

Hej, nogle der kan hjælpe med denne opgave?

Vedhæftet fil: nnn.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. juni 2018 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. juni 2018 af mathon


          Pris i 2018:
                                    \small \left (20.070\; kr \right )\cdot 0.91\cdot 1.06\cdot 0.96\cdot 1.14


Skriv et svar til: Vækst og procent

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.