Matematik

Eksponentiel

07. juni 2018 af lonalars (Slettet) - Niveau: C-niveau
Hej

Er der nogen her kan hjælpe mig?

Du skal forklare, hvad man forstår ved en eksponentiel sammenhæng?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2018 af PeterValberg

< LINK > (FriViden.dk)

< LINK > (webmatematik.dk .... se video nederst på siden)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. juni 2018 af mathon

\small \textbf{Eksponentiel sammenh\ae ng:}

                          \small \left \{ (x,y)\, | \, y=b\cdot a^x\right \}

                          \small f(x+1)=a\cdot f(x)
\small \textbf{hvor:}
                          \small a=1+r      

\small \textup{\textbf{a} kaldes fremskrivningsfaktoren}
\small \textup{\textbf{r} kaldes v\ae kstraten}

                          \small \frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x}=\ln(a)\cdot y


Svar #3
07. juni 2018 af lonalars (Slettet)

Tak for hjælpen

Skriv et svar til: Eksponentiel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.