Matematik

Murer

07. juni 2018 af bobeå - Niveau: 10. klasse

Det med fliser i bade værelset vil jeg have hjælp til tak :)

Vedhæftet fil: Matematik - niveau F -.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2018 af AMelev

a) Metoden er god nok, men svaret er forkert. 2280·2700 = 6156000.
1 m2 = (1000 mm)2 = 1 000 000 mm2, 6 156 000 mm2 = 6.156 m2  
?Det er måske lettere at regne med m fra start: 2,280·2,700 = 6.156

b) Beregn arealet af de to korte væggge, de to lange vægge, døren og vinduet.
Læg arealerne af væggene sammen og træk areal af dør og vindue fra.


Skriv et svar til: Murer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.