Matematik

Trigonometri spørgsmål

07. juni 2018 af DarknezZ (Slettet) - Niveau: C-niveau

I en retvinklet trekant ABC er C=90 grader og AC=8

Får også at vide at arelet af trekanten er 24

Jeg skal så bestemme BC og AB

Hvordan gør jeg det?

Mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. juni 2018 af StoreNord

Løs ligningen ½ · BC · 8 = 24


Svar #2
07. juni 2018 af DarknezZ (Slettet)

Mange tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. juni 2018 af PeterValberg

Hypotenusen AB kan du bestemme vha. Pythagoras' læresætning,
når du kender længden på begge kateter.

|AB|2 = |AC|2 + |BC|2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Trigonometri spørgsmål

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.