Kemi

Forholdet mellem dibrom og dobbeltbindinger?...

10. juni 2018 af Kemibrugeren (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Håber i kan hjælpe. Er ved at lave en rapport og det førsøg der hedder: bestemmelse af et fedtstofs indhold af dobbeltbindinger.

Jeg skal beregne det gennemsnitlige antal dobbeltbindinger i et fedtstofsmolekyle. Det gør jeg ved at sige stofmængden af dibrom divideret med fedtstoffets stofmængde.

Men hvorfor er n(C=C) = n(Br2)????

HÅBER I KAN HJÆLPE


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. juni 2018 af AngelOneOne

Hej,

Fordi for hver dobbelt-binding der brydes, forbruges 2 Br:

Derfor er n(dobbelt) = n(Br2)

/Angel

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. juni 2018 af AngelOneOne

-Slettet

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. juni 2018 af AngelOneOne

- - -

/Angel


"The Universe is under no obligation to make sense to you" - Niel deGrasse Tyson
Look deep into nature, and then you will understand everything better” - Albert Einstein


Skriv et svar til: Forholdet mellem dibrom og dobbeltbindinger?...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.