Kemi

Stofmængde

11. juni 2018 af Sarah3310 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Du skal gøre rede for hvordan man ud fra gassers volumen kan bestemme deres stofmængde. 

Hjælp til dette spm


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2018 af mathon

 \small \textup{Brug }\textbf{idealgasligningen:}
                                              \small n\cdot R\cdot T=p\cdot V

                                              \small n=\frac{p\cdot V}{R\cdot T}


Svar #2
11. juni 2018 af Sarah3310 (Slettet)

Hvad menes der med "gør rede for hvordan man kan finde stofmængden ud fra gassers volumen"


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. juni 2018 af mathon

                                             \small \small n=\left (\frac{p}{R\cdot T} \right )\cdot V

                                             \small \small \small n=\left (\frac{\varrho }{M} \right )\cdot V


Skriv et svar til: Stofmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.