Matematik

Matricer

20. juni 2018 af newbee - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan laver jeg vedhæftede  opgave?

Jeg skal ikke have resultatet, vil hav en forklaring. Please.


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. juni 2018 af Anders521

Er dette hele opgaven?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. juni 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. juni 2018 af peter lind

Du skal bestemme x så A*x = x


Svar #4
20. juni 2018 af newbee

#1 Ja det er hele opgaven. Det er måske en fortsættelse af den forrige opgave der ser ud som på vedhæftede fil, som jeg har beregnet til [0.55, 0.35, 0,10]


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. juni 2018 af peter lind

Det er samme opgave men et andet spørgsmål.


Svar #6
20. juni 2018 af newbee

#3 Hvordan gør jeg det? :s og hvilket emne går det under? Altså er det stabilitet eller?

#5 Ja, men så er det hele opgaven :) .


Brugbart svar (1)

Svar #7
20. juni 2018 af peter lind

A*x = x <=> Ax-x = A*x - Ex = (A-E)x = 0 hvor E er enhedsmatricen er et lineært ligningssystem som du må løse. Jeg går ud fra at du har lært at løse lineære ligningssystemer. Ellers  brug et CAS værktøj. Skriv ligningssystemet ud i detaljer


Svar #8
20. juni 2018 af newbee

Ah nu forstår jeg det. Tusind tak!


Skriv et svar til: Matricer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.