Matematik

signi

21. juni 2018 af Statistic (Slettet) - Niveau: A-niveau

Er der nogen der kan fortælle mig, i hvilket af nedenstående interval 0 er med i

-0.01,0.11
-1.02,-1.06
-0.02,-1.10
0.01,0.05


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. juni 2018 af mathon

           \left [ -0.01,0.11 \right ]


Svar #2
21. juni 2018 af Statistic (Slettet)

#1

           \left [ -0.01,0.11 \right ]

Hvilket af dem her indeholder så 1?


0.10,2.51
1.02,1.06
0.20,1.57
0.11,0.99


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. juni 2018 af mathon

           \small \left [ 0.10\, ,2.51 \right ]

           \small \left [ 0.20\, ,1.57 \right ]


Svar #4
21. juni 2018 af Statistic (Slettet)

1.02,1.06

det gør vel denne her også?


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. juni 2018 af StoreNord

Nej. Begge tal er større end  1.


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. juni 2018 af SuneChr

Lav en tallinje og placér de fire angivne intervaller:
----|----------|---------|----------|---------|------|-----|--------|-------|------------→
- 1,10   - 1,06   - 1,02   - 0,02   - 0,01    0   0,01   0,05   0,11
                                                      |-----------------------------|
                  |---------|   
     |------------------------------|
                                                                     |--------|

 


Skriv et svar til: signi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.