Matematik
Rabat
23. juni 2018 af
bobeå
-
Niveau: 10. klasse
Hvordan regner man hvis en trøje på 500 kr før pris har rabat på 25%
Hvor meget vil det så være?
Hvor meget vil det så være?
Svar #1
23. juni 2018 af Sveppalyf (Slettet)
Førpris = 500 kr
Rabat = 0,25 * 500 kr = 125 kr
Ny pris = 500 kr - 125 kr = 375 kr
Skriv et svar til: Rabat
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
