Matematik

HJÆÆÆÆLP!!!!!!!!!!!!!

24. juni 2018 af Mattiboy (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan bruger jeg formlen Kn=K0*(1+r)n til at regne dette ud?

Jens sætter 5000 kr. ind på sin nye konto i banken.

Han får 5,1 % i rente pr. måned.

Hvor meget har jens efter 2 år?

Har han 19492,32 kr eller hvad har han? Synes det lyder af for meget!!


Brugbart svar (1)

Svar #1
24. juni 2018 af mathon

                    \small K_{24}=5000\cdot 1.05^{24}=16'125.50


Svar #2
24. juni 2018 af Mattiboy (Slettet)

Tak :-)

Men, hvad af alt dette er så vækstraten? er det de 1,051^24??


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. juni 2018 af mathon

Fremskrivningsfaktor = 1.05 = 1+r

vækstrate = r = 0.05 = 5%


Skriv et svar til: HJÆÆÆÆLP!!!!!!!!!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.