Kemi

Koncentration af ioner

08. august 2018 af hashim23 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Opgaven er vedhæftet nedenfor.

Håber på hjælp.

Mvh.

Mohammad

Vedhæftet fil: kemi 2018.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. august 2018 af mathon

a.
           \small \left [ Na^+ \right ]=\left [ Cl^- \right ]=c(NaCl)=0.75\; M


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. august 2018 af mathon

b.
           \small \small \left [ Ca^{2+} \right ]=c(CaCl_2)=0.05\; M

           \small \left [ I^{-} \right ]=2\cdot c(CaCl_2)=2\cdot (0.05\; M)


Svar #3
08. august 2018 af hashim23 (Slettet)

Det er den samme ikke? Var lidt forvirret?


Brugbart svar (0)

Svar #4
08. august 2018 af mathon

korrektion:
                  b.
                          \small \small \left [ I^{-} \right ]=2\cdot c(CaI_2)=2\cdot (0.05\; M)


Skriv et svar til: Koncentration af ioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.