Matematik

integralregning med "ukendte" grænser

16. august 2018 af NOScience (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Det er en opgave med hjælpemilder som er vedhæffet.

Jeg kan ikke finde de grænser til opgaven, som man skal bruge

Mange tak på forhånd


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. august 2018 af janhaa

a)

f = g => x = -1

A(M)=\int_{-1}^{0}(g - f)\,dx


Svar #2
16. august 2018 af NOScience (Slettet)

Tak


Skriv et svar til: integralregning med "ukendte" grænser

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.