Matematik

Maths

16. august 2018 af MEKAZINTSHEME - Niveau: 10. klasse
Hej Allesammen

Er der nogen er jer der kan hjælpe mig med mit spørgsmålet?

Prisen uden Moms er 50kr.
Hvad er prisen med Moms?
På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. august 2018 af MatHFlærer

Moms er 25% så du skal lægge 25% til 50kr så 50*(1+25/100)=50*1.25=62.5 så 62.5kr bliver det med moms

Svar #2
17. august 2018 af MEKAZINTSHEME

Ok, mange tak for hjælpe

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. august 2018 af mathon

              
              \small \begin{array}{lccl} \textup{pris uden moms}&&=&\textup{kr. }50.00\\\textup{pris med moms} &=50.00\cdot 1.25&=&\textup{kr. }62.50\end{array}


Svar #4
17. august 2018 af MEKAZINTSHEME

ok, tak for hjælpe

Skriv et svar til: Maths

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.