Matematik

Bestem Fourierrækken for funktionen f

19. august 2018 af MONEYMAKER2200 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej,

jeg sidder fast i et spørgsmål omkring udregning af Fourierrækken, jeg har det som om det er indlysende men jeg tror jeg laver en kæmpe fejl.

Lad f betegne den funktion med periode 2π, der i
periodeintervallet 0 ≤ x ≤ 2π er givet ved
f(x) ={ x for 0 ≤ x ≤ π
         {0 for π < x ≤ 2π.
(i) Skitser grafen for f i intervallet [−2π, 4π].
(ii) Bestem Fourierrækken for funktionen f.

Jeg  tænker for at bestemme rækken så bruger jeg følgende definition:

1/2 a0 + Summa(n=1 for n->uendelig) (an*cos(nx)+bn*sin(nx). og da jeg har en ulige funktion så er an=0. evt. se billeder.

håber i kan hjælpe

på forhånd tak.

Vedhæftet fil: capture 1.JPG

Skriv et svar til: Bestem Fourierrækken for funktionen f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.