Matematik

Hjælp til 1,3

20. august 2018 af Camillaalilji - Niveau: 10. klasse
Hjælp til 1,3 håber der en sød sjæl der gider hjælle

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. august 2018 af mathon

1.3
            \small \textup{Overnatningsudgift:}
                                             \small \small \small \begin{array} {lcccccl} 20\textup{ overnat}&\cdot &22\; \tfrac{ euro}{over\! nat}&\cdot &7.4356\;\tfrac{ kr}{euro}&=&3'271.66\; kr \end{array}


Skriv et svar til: Hjælp til 1,3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.