Matematik

KegelStub

27. august 2018 af DeepOcean - Niveau: B-niveau

hej.

jeg sidder med den opgav eog har brugt tid på den men uden held.

"Keglestubben af kobber indeholder en transformator. Stubben er lukket med en kegleformet skrue af rustfrit stål

Keglestubben har følgende mål:

Den store grundflades diameter D = 12 cm

Den lille grundflades diameter d = 1 cm

Højden h = 10 cm

a) Beregn arealet af keglestubbens krumme overflade.
b) Beregn højden af den del af den kegleformede skrue, der ligger uden for keglestubben. 

jeg har selv regne den først del ment a)  :

jeg har fundet sidelængden : den er s = 11.66

Areal vil være: π r s => 3,14 . 12/2 . 11.66 =219,821 cm2 ,men jeg tror den er forket resultet .

er det nogle det kan hjælpe lidt..

ved hensyn til nr b) har ikke noget idea hvordan skal regnes?


Svar #1
27. august 2018 af DeepOcean

her får i figur af kegelstub

Vedhæftet fil:Keglestub.jpg

Svar #2
27. august 2018 af DeepOcean

har fundet svar :)


Skriv et svar til: KegelStub

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.