Matematik

Funktionsudtryk

27. august 2018 af JakobEmilLD (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogen som kan hjælpe med spøgsmål b: find et funktionsudtryk g(x) for forskellen mellem den reelle procentdel og den inbidlte procentandel

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. august 2018 af Sveppalyf (Slettet)

Det er vel bare

g(x) = x - f(x)  <=>

g(x) = x - 0,9x  <=>

g(x) = 0,1x


Skriv et svar til: Funktionsudtryk

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.