Matematik

integralregning

05. september 2018 af Uzo (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

Jeg sidder fast i denne opgave, ser let ud men kan slet ikke få det til at fungere skal afgøre om de er konvergente eller divergente og udregne den:

\int_{0}^{1}\frac{1}{x^2}dx.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. september 2018 af mathon

undersøg
                     \small \underset{x\rightarrow 0^-}{\lim} \,\frac{1}{x}    og   \small \underset{x\rightarrow 0^+}{\lim} \, \frac{1}{x}


Skriv et svar til: integralregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.