Matematik

Rumfanget af en tegning

06. september 2018 af arli0045 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

L= 3 

H=3

B=3

skal man ikke bare gange dem sammen altså

3*3*3= 27?


Brugbart svar (1)

Svar #1
06. september 2018 af SuneChr

Jo.   t e r n i n g
Generelt er rumfanget V af en terning med sidelængden s
V = s3


Brugbart svar (1)

Svar #2
06. september 2018 af SelmaWho (Slettet)

Ja, ja det skal du 


Skriv et svar til: Rumfanget af en tegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.