Matematik

Hjælp til mat-opg!!!!

10. september 2018 af Camilladamgaard1 - Niveau: C-niveau

Er der nogle der kan hjælpe mig med denne her besværlige opgave:

Der er 320km imellem byen Nefteyugansk og Nizhnevartovsk med tog. Toget fra Nefteyugansk til Nizhnevartovsk starter kl 22:30 og kører med en fart på 65km/t. Toget fra Nizhnevartovsk til Nefteyugansk starter kl 01:18 og kører med en fart på 70km/t. a) Hvor og hvornår mødes togene? 

På forhånd tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2018 af mathon

            \small \textup{Ligning:}               \small 70\cdot x+65\cdot x+(2.8\cdot 65)=320\textup{ } ...     \small \small \textup{x er tiden i timer, } (2.8\cdot 65) \textup{ og 320 er km.}

             \small \textup{Togene starter med en tidsforskel p\aa \ 2.8 timer.}

              


Svar #2
10. september 2018 af Camilladamgaard1

320 hvad..?


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2018 af mathon

               Nefteyugansk                320 km              Nizhnevartovsk                   
                   afg. 22:30 \small \rightarrow                                 \small \leftarrow afg. 01:18               

                   
   \small \textup{Tilsammen skal togene tilbagel\ae gge 320 km.}

    \small \textup{Det f\o rst startende tog har k\o rt 182 km, n\aa r det sidste tog starter.}  

            \small \textup{Ligning:}               \small \small \small 70\cdot x+65\cdot x+182=320

    \small \textup{x er antal timer efter afgang }\textup{01:18 fra Nizhnevartovsk.}\textup{ ...}  


Skriv et svar til: Hjælp til mat-opg!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.