Matematik

isolering

12. september 2018 af rikke0227 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg skal isolere v i forhold til at den står i tredje. Jeg skal kun finde v og ikke i tredje 

Vedhæftet fil: opgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2018 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
12. september 2018 af peter lind

Du skal isolere v; med det er fornuftigt at isolere v3 først, og bruge dette til at finde v


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. september 2018 af Sveppalyf (Slettet)

P = ½ * cw * ρ * A * v3  <=>

v3 = 2*P / (cw * ρ * A)  <=>

v = ( 2*P / (cw * ρ * A) )1/3

I det sidste led tager du enten kubikroden på begge sider eller opløfter i 1/3 på begge sider.


Skriv et svar til: isolering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.